Nou ! Daca sunteti client CTCE S.A. puteti plati ON-Line facturile de abonament LEGIS la adresa magazin-online.ctce.ro. Pentru a avea acces la facturi si plati trebuie sa creati un cont aici
inchide mesajul

20100715_Legal-Notice

Prin utilizarea aplicatiilor CTCE puteti deveni colaboratorul nostru pe multiple planuri si va asiguram de intreaga noastra disponibilitate si promptitudine

 


Pana in prezent avem un numar de peste 8000 de beneficiari: institutii publice si de stat, ministere, societati comerciale, societati cu capital mixt si strain, banci, birouri de avocatura si de consultanta, camere de comert, consilii judetene, locale, firme de consultanta si audit etc.

 

Autentificare

LEGISLAŢIA ROMÂNIEI - ACTE OFICIALE

Posted in Module LegisPlus

(M.O. partea I, I BIS, BIS SPECIAL inclus în abonament)

  • baza de date cuprinde peste 95.000 de acte normative din perioada 1810 şi până în prezent;
  • toate tipurile de acte oficiale din perioada specificată mai sus: legi, decrete, hotărâri, ordonanţe, ordine, criterii, norme, precizări, anexe, acte republicate, etc.
  • toate codurile (codul comercial, civil, de procedură civilă, penal, de procedură penală, muncii, aerian, vamal) în forma originală cât şi în formă actualizată;
  • Constituţia României din anii: 1866, 1923, 1938,1948, 1952, 1965, 1974, 1986, 1991, 2003;

- Toate actele incluse în Monitorul Oficial Partea I, Partea I bis şi bis special sunt preluate întocmai din Monitorul Oficial al României, şi sunt redate în format electronic.

ACTE ACTUALIZATE LA ZI

Oferă forma la zi a unor acte modificate în mai multe rânduri, dar nerepublicate: CODUL FISCAL, CODUL MUNCII, CODUL PENAL, LEGEA nr. 19 din 17 martie 2000 privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale, legi de salarizare din diverse domenii de activitate LEGEA nr. 154/1998, ORDONANŢA DE URGENŢĂ nr. 24/2000, etc.

Formele actualizate ale actelor normative evidenţiate prin (A) în bază sunt acte realizate la nivelul compartimentului juridic al CTCE Piatra-Neamţ, prin încorporarea în actul de bază a tuturor modificărilor, completărilor, abrogărilor şi a altor operaţiuni suferite de un act de-a lungul evoluţiei legislative.

© 2013 LegisPlus - S.C.CTCE S.A.
CTCE - Solutii Software

Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.

CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic