Nou ! Daca sunteti client CTCE S.A. puteti plati ON-Line facturile de abonament LEGIS la adresa magazin-online.ctce.ro. Pentru a avea acces la facturi si plati trebuie sa creati un cont aici
inchide mesajul

20100715_Legal-Notice

Prin utilizarea aplicatiilor CTCE puteti deveni colaboratorul nostru pe multiple planuri si va asiguram de intreaga noastra disponibilitate si promptitudine

 


Pana in prezent avem un numar de peste 8000 de beneficiari: institutii publice si de stat, ministere, societati comerciale, societati cu capital mixt si strain, banci, birouri de avocatura si de consultanta, camere de comert, consilii judetene, locale, firme de consultanta si audit etc.

 

Autentificare

JURISPRUDENŢĂ C.E.D.O

Posted in Module LegisPlus

Acest modul cuprinde jurisprudenţa Curţii Europene a Drepturilor Omului extrasă din culegerile Institutului Român pentru Drepturile Omului, vizând cauze în care au fost încălcate drepturile civile şi politice ale cetăţenilor din statele europene, cazuri semnalate şi judecate de Curtea Europenă.

Jurisprudenţa CEDO devine obligatorie pentru statele care sunt condamnate, fiind un instrument foarte util pentru practicienii dreptului de la instanţa de judecată până la juristul unei societăţi comerciale care se poate prevala în demersurile sale de soluţiile date de instanţa europeană.

© 2013 LegisPlus - S.C.CTCE S.A.
CTCE - Solutii Software

Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.

CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic