Nou ! Daca sunteti client CTCE S.A. puteti plati ON-Line facturile de abonament LEGIS la adresa magazin-online.ctce.ro. Pentru a avea acces la facturi si plati trebuie sa creati un cont aici
inchide mesajul

20100715_Legal-Notice

Prin utilizarea aplicatiilor CTCE puteti deveni colaboratorul nostru pe multiple planuri si va asiguram de intreaga noastra disponibilitate si promptitudine

 


Pana in prezent avem un numar de peste 8000 de beneficiari: institutii publice si de stat, ministere, societati comerciale, societati cu capital mixt si strain, banci, birouri de avocatura si de consultanta, camere de comert, consilii judetene, locale, firme de consultanta si audit etc.

 

Autentificare

EuroJurisprudenta

Posted in Module LegisPlus

eurojuris2Aplicatia EUROJurisprudenta, dezvoltata de CTCE P. Neamt, ofera utilizatorilor consultanta in ceea ce priveste modul de aplicare a dreptului comunitar si conformitatea legislatiei nationale a statelor membre cu dreptul comunitar, prin prezentarea intr-un mod structurat a jurisprudentei Curtii de Justitie a Comunitatilor Europene (pe scurt Jurisprudenta CJCE).

Jurisprudenta CJCE este o colectie de solutii date de instantele componente care au fiecare o competenta jurisdictionala precis definita si care sunt sesizate cu diferite tipuri de actiuni.

© 2013 LegisPlus - S.C.CTCE S.A.
CTCE - Solutii Software

Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.

CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic