Nou ! Daca sunteti client CTCE S.A. puteti plati ON-Line facturile de abonament LEGIS la adresa magazin-online.ctce.ro. Pentru a avea acces la facturi si plati trebuie sa creati un cont aici
inchide mesajul

20100715_Legal-Notice

Prin utilizarea aplicatiilor CTCE puteti deveni colaboratorul nostru pe multiple planuri si va asiguram de intreaga noastra disponibilitate si promptitudine

 


Pana in prezent avem un numar de peste 8000 de beneficiari: institutii publice si de stat, ministere, societati comerciale, societati cu capital mixt si strain, banci, birouri de avocatura si de consultanta, camere de comert, consilii judetene, locale, firme de consultanta si audit etc.

 

Autentificare

ACHIZIŢII PUBLICE

Posted in Module LegisPlus

Conţine anunţurile pentru achiziţii publice (Monitorul Oficial partea a-VI-a), grupate în funcţie de tipul achiziţiei (de produse, de lucrări, de servicii, de produse şi servicii), codul CPV, tipul de anunţ (de intenţie, de participare, de atribuire), participanţii la proceduri.

Modulul de Achiziţii publice oferă un instrument foarte util, prin posibilităţile de căutare, pentru identificarea cu usurinţă a oricărui anunţ pe care o autoritate contractantă este obligată să-l transmită spre publicare Monitorului Oficial, în vederea desfăşurării unei proceduri de achiziţie publică.

Toate aceste tipuri de anunţuri constituie pentru instituţiile şi autorităţile publice o piesă obligatorie în dosarul de achiziţie publică, fiind dovada sigură că procedura s-a desfăşurat în condiţii de legalitate.

© 2013 LegisPlus - S.C.CTCE S.A.
CTCE - Solutii Software

Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.

CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic