Nou ! Daca sunteti client CTCE S.A. puteti plati ON-Line facturile de abonament LEGIS la adresa magazin-online.ctce.ro. Pentru a avea acces la facturi si plati trebuie sa creati un cont aici
inchide mesajul

20100715_Legal-Notice

Prin utilizarea aplicatiilor CTCE puteti deveni colaboratorul nostru pe multiple planuri si va asiguram de intreaga noastra disponibilitate si promptitudine

 


Pana in prezent avem un numar de peste 8000 de beneficiari: institutii publice si de stat, ministere, societati comerciale, societati cu capital mixt si strain, banci, birouri de avocatura si de consultanta, camere de comert, consilii judetene, locale, firme de consultanta si audit etc.

 

Autentificare

DICŢIONAR EXPLICATIV

Posted in Module LegisPlus

Dicţionar român, latin, juridic, de drept civil, de drept al muncii, de drept internaţional al afacerilor, bancar şi de asigurări, etc.

Dicţionarele existente în acest modul sunt publicaţii ale unor autori profesionişti, aplicaţia LegisPlus creând instrumentul electronic de accesare a acestora.

Marele avantaj al acestui modul o constituie faptul că utilizatorul are posibilitatea să descopere că, un simplu termen în dicţionarul român, poate căpăta alte valenţe în dicţionarul juridic, de drept civil sau celelalte dicţionare, la baza acestor explicaţii stând raportul gen/specie între dicţionarul român şi celelalte specializate pe ramurile de drept.

© 2013 LegisPlus - S.C.CTCE S.A.
CTCE - Solutii Software

Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.

CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic