Nou ! Daca sunteti client CTCE S.A. puteti plati ON-Line facturile de abonament LEGIS la adresa magazin-online.ctce.ro. Pentru a avea acces la facturi si plati trebuie sa creati un cont aici
inchide mesajul

20100715_Legal-Notice

Prin utilizarea aplicatiilor CTCE puteti deveni colaboratorul nostru pe multiple planuri si va asiguram de intreaga noastra disponibilitate si promptitudine

 


Pana in prezent avem un numar de peste 8000 de beneficiari: institutii publice si de stat, ministere, societati comerciale, societati cu capital mixt si strain, banci, birouri de avocatura si de consultanta, camere de comert, consilii judetene, locale, firme de consultanta si audit etc.

 

Autentificare

DEFINIŢII ŞI ABREVIERI

Posted in Module LegisPlus

Conţine definiţiile şi abrevierile standard care se regăsesc în legislaţia românească, cu posibilitatea căutării unei expresii în definiţii sau în termeni şi hiperlink la actul in care a apărut abrevierea sau definiţia căutată.

Modulul oferă posibilitatea ca, prin cunoaşterea unui cuvânt sau a unei sintagme, utilizatorul să ajungă mai uşor la actele normative care conţin acel cuvânt.

De exemplu, dacă căutăm sintagma « instituţii publice » şi ne poziţionăm pe aceasta, observăm că definirea acestei noţiuni este oferită de mai multe acte normative (de exemplu L 500/2002, OUG 45/2003). Fără structurarea unui astfel de modul, utilizatorului i-ar fi venit mult mai greu să caute într-o bază de peste 95.000 de acte, pe cele care conţin astfel de termeni.

© 2013 LegisPlus - S.C.CTCE S.A.
CTCE - Solutii Software

Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.

CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic