Nou ! Daca sunteti client CTCE S.A. puteti plati ON-Line facturile de abonament LEGIS la adresa magazin-online.ctce.ro. Pentru a avea acces la facturi si plati trebuie sa creati un cont aici
inchide mesajul

20100715_Legal-Notice

Prin utilizarea aplicatiilor CTCE puteti deveni colaboratorul nostru pe multiple planuri si va asiguram de intreaga noastra disponibilitate si promptitudine

 


Pana in prezent avem un numar de peste 8000 de beneficiari: institutii publice si de stat, ministere, societati comerciale, societati cu capital mixt si strain, banci, birouri de avocatura si de consultanta, camere de comert, consilii judetene, locale, firme de consultanta si audit etc.

 

Autentificare

AUTORIZAŢII

Posted in Module LegisPlus

Modul cu importantă aplicare practică, indicând documentele, etapele şi termenele pe care o persoană trebuie să le aibă în vedere pentru obţinerea unei autorizaţii, licenţe sau eliberarea unui anumit act de către o instituţie.

În fiecare astfel de document este precizat totodată şi cadrul legal în baza căruia se eliberează un act, precum şi referiri la alte acte normative conferind utilizatorului siguranţă în demersurile sale, precum şi cunoaşterea sancţiunilor la care persoanele se expun în sitiuaţia în care nu se respectă normele legale.

Sunt oferite informaţii foarte utile pentru iniţierea şi desfăşurarea unor activităţi care trebuie să respecte Directivele europene, precum şi pentru tipuri de activităţi cu caracter de noutate pe teritoriul ţării noastre, de exemplu înregistrarea cultivatorilor de plante modificate genetic, a operatorilor în agricultura ecologică, condiţiile pe care trebuie să le respecte cabinetele de înfrumuseţare corporală pentru a putea funcţiona etc.

© 2013 LegisPlus - S.C.CTCE S.A.
CTCE - Solutii Software

Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.

CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic